«Οι προοπτικές για να κερδίσει τις εθνικές εκλογές το ΠΑΣΟΚ είναι άριστες» εκτιμά ο πρώην Υπουργός Γεράσιμος Δ. Αρσένης, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην μονοεδρική εκλογική περιφέρεια Κεφαλονιάς-Ιθάκης, ο οποίος, παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες σε «συστράτευση για μια δημιουργική κοινωνία των πολιτών , προκειμένου να διεκδικήσει ο Νομός το ρόλο που του ανήκει σε μια αναπτυξιακή πορεία της περιοχής».Σε συνέντευξή του στον Γιώργο Σταματόπουλο του Ρ/Σ FLASH 96, ο μέχρι προχθές Βουλευτής στην Α” Αθηνών, εξήγησε τη μετακίνησή του προς την ιδιαίτερή του πατρίδα, την Κεφαλονιά, ως απόρροια της σχέσης του με την προσπάθεια ανάπτυξης του νησιού, και πρόσθεσε ότι πήρε την απόφαση ανταποκρινόμενος στο αίτημα των πολιτών του Νομού και στην σχετική επιθυμία που του εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου.Η επιλογή του να είναι υποψήφιος στη μονοεδρική περιφέρεια Κεφαλονιάς – Ιθάκης (παρά το ότι διάφορες δημοσκοπήσεις έδειχναν άνετη εκλογή του στην Α” Αθηνών), οφείλεται και στην πεποίθησή του πως «η πολιτική αναγέννηση στο Νομό και η δυναμική παρουσία της Κεφαλονιάς στην επόμενη Βουλή έχει μεγάλη πολιτική σημασία». Είναι μια «επιλογή αποστολής για να κερδίσουμε την έδρα και να έχει ο Νομός μια διεκδικητική παρουσία στην επόμενη Βουλή» υπογράμμισε .

Τέλος, ο Γεράσιμος Δ. Αρσένης χαρακτήρισε «άριστες» τις προοπτικές νίκης του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου για την πιθανότητα συνεργασίας των δύο μεγάλων κομμάτων αν δεν πετύχει ένα από τα δύο την αυτοδυναμία, δήλωσε πως «δεν το βλέπω δυνατόν γιατί αυτή η πολιτική κουλτούρα δεν υπάρχει. Τα κόμματα έχουν διαφοροποιημένες θέσεις».

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn