Θέλω να γίνει η Κεφαλονιά ένα κέντρο εκπαίδευσης, κατάρτισης και έρευνας διεθνούς φήμηςΓια το όραμά του για την ανάπτυξη της Κεφαλονιάς σε μια διαφορετική βάση για να γίνει «πέρα από ένα τουριστικό νησί και ένα κέντρο εκπαίδευσης, κατάρτισης και έρευνας διεθνούς φήμης» μίλησε την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Γεράσιμος Δ. Αρσένης, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο του Αlpha, στην Αθήνα.

Ο πρώην Υπουργός επεσήμανε πως δεν βασίζει την προεκλογική του εκστρατεία σε αυτά που έχει κάνει στο παρελθόν για το νησί, αλλά «στο πρόγραμμα το οποίον έχω κάνει για το μέλλον του νησιού», προσθέτοντας πως στην περιφέρεια Κεφαλονιάς-Ιθάκης παρ” όλο το ότι «γίνεται μια καμπάνια ποιότητας» οι υποψήφιοι δεν έχουν τη δυνατότητα μιας συζήτησης πρόσωπο με πρόσωπο, για τα προγράμματά τους «για να συγκρίνει ο λαός».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν με δική του προτροπή η πίεση περιλήφθηκε η σύζυγός του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, χαρακτήρισε τις σχετικές διαδόσεις «αστειότητες» και με παραδείγματα τη διεθνή της καριέρα, τη θητεία της ως διευθύντριας στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ) καθώς και ως Οικονομικού Συμβούλου του Ανδρέα Παπανδρέου, τόνισε πως η Λούκα Κατσέλη έχει αυτόνομη πολιτική πορεία.

Ο Γεράσιμος Δ. Αρσένης δήλωσε, τέλος, πως η τηλεμαχία των πολιτικών αρχηγών έγινε με περιοριστικούς όρους με αποτέλεσμα αντί ενός διαλόγου, να υπάρξουν έξι παράλληλοι μονόλογοι, που δεν επέτρεψαν να φανούν οι πραγματικές θέσεις και τοποθετήσεις.

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn