Ο Γεράσιμος Δ. Αρσένης, υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια Κεφαλλονιάς – Ιθάκης επισκέφτηκε την Παρασκευή 24 Αυγούστου το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση και τα προβλήματα λειτουργίας του από τον Διοικητή του κ. Ευάγγελο Κεκάτο.

Για το Νομαρχιακό Νοσοκομείο, κ. Αρσένης σημείωσε πως, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονται από το προσωπικό, έχει δημιουργηθεί μια επικίνδυνη κατάσταση στον τομέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών στο Νομό και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του, επισημαίνοντας ότι σημαντικό μέρος του προβλήματος είναι και τα κενά που υπάρχουν στη στελέχωσή με νοσηλευτικό προσωπικό και οι ελλείψεις σε επίπεδο επιστημονικού-ιατρικού δυναμικού.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε επίσης επίσκεψη και στο Γηροκομείο όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία και τις ανάγκες του.

Τέλος, την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Αυγούστου επισκέφθηκε τον σταθμό της Πυροσβεστικής στο Αργοστόλι όπου είχε μια συνολική ενημέρωση από τους υπευθύνους και των δύο βαρδιών και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σώματος, τόσο σε τοπική όσο και σε γενικότερη κλίμακα.
Σήμερα, Σάββατο 25 Αυγούστου, το απόγευμα, ο Γεράσιμος Δ. Αρσένης έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Συνεταιρισμό παραγωγών ρομπόλας όπου θα συζητήσει τα προγράμματα παραγωγής και ανάπτυξης.

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn