Γεράσιμος Αρσένης:

«Η πολιτική μας είναι δεξιότερη απ” ότι θα έπρεπε για ένα ΠΑΣΟΚ».

» Υπάρχει ένα έλλειμμα επικοινωνίας και όλη αυτή η κρίση και η ήττα που υπέστη το ΠΑΣΟΚ δεν ήταν αναγκαία και θα μπορούσε να αποφευχθεί. Όλα αυτά δίνουν την εντύπωση ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι το φιλολαϊκό κόμμα που ήταν».

«Μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα σε παλαιό και σε νέο, αλλά σε δεξιότερο και αριστερότερο ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι μια πρόκληση για μας όχι για να μη μιλάμε μεταξύ μας, αλλά για να συζητήσουμε και να δώσουμε σαφές μήνυμα προς τα έξω».

“Υπάρχει μια έντονη αντιπαράθεση με τη Ν.Δ. αλλά δεν μπορούμε να καλύψουμε τα προβλήματα που έχουμε με μια άνευ πολιτικού περιεχομένου αντεπίθεση. Πρέπει να βάλουμε σε τάξη το σπίτι μας και να λύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε που είναι η πολιτική θολούρα μέσα στο ΠΑΣΟΚ».

«Δεν συζητήθηκε η άποψη για το ασφαλιστικό στελεχών του κόμματος που έχουν πείρα και γνωρίζουν. Αυτές οι απόψεις δεν μπορούν να διαμορφώνονται έτσι, εξωθεσμικά, στα Δολιανά και να παρουσιάζονται ως τετελεσμένα ζητήματα».

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn